Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Студио за татуси „Омайница”

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Студио за татуси „Омайница”

  Писане by Разказвачът Съб Май 06, 2023 12:27 am  Custom Image

  Омайница е единственото студио за магически татуси в България. То се намира на един от ъглите, там където улиците Тролска и Талъсъмска се присичат. Интересен факт е, че въпреки централното място, много малко магьосници и същества знаят за съществуването му.

  Разбира се, има много слухове и теории защо студиото се ползва с толкова ниска популярност. Някой твърдят, че основателя му – англичанинът Раян Смит е бил проклет от бившата си съпруга – българката Калина Кралева, така че хората да не попадат на студиото му. Смит прекарвал твърде много време на работа и почти не се прибирал, поради което съпругата му почти не го виждала. След проклятието бизнесът на Смит започнал да запада, тъй като хората просто започнали да преминават невиждащо покрай витрината. Англичанинът изпаднал в депресия и един ден решил да избяга от България и от съпругата си.

  Не би могло да се каже, че отвътре студиото има особено вдъхновяващ интериор. Обстановката е смесица между антикварят и модерен офис. На стените има 3-4 художествени творби, които са единствената представителна извадка за способностите на настоящия собственик – Красимир Абрашев, който е един много любопитен младок на 25-годишна възраст, с руса коса и много голяма бухнала брада, очила и навик да говори без прекъсване, докато очертава с магическата си игла татуси (които няколко секунди след завършване започват да се движат).

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

    В момента е: Пет Май 24, 2024 12:41 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!