Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Оазисът

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Оазисът

  Писане by Разказвачът Вто Дек 27, 2022 5:10 pm


  Custom Image

  Оазисът се намира в един от по-малко известните коридори на подземията, където може да вървиш 10-20 минути, без да стигнеш до стая, портрет, статуя или каквото и да е друго. Поради тази причина малко хора знаят за това място.

  Той представлява една малка стая, не повече от пет метра на дължина и ширина. Подът е покрит с почва, има дървета, храсти, цветя, малка рекичка и дори водопад, а таванът представлява едно ясно синьо небе без нито едно облаче. Всичко това очевидно е направено с магия. В Оазиса ще откриете една прекрасна статуя на млада вещица, полегнала до водопада и потънала в мисли, поради което някои смятат, че това е „авторът“ на магическата картина. Други предполагат, че Оазисът е бил „подарък“ за някоя късметлийка от нейния любим.

  В рекичката, която тече през Оазиса, живеят малки оранжеви рибки. Когато навън е нощ, рибките светят със силна светлина и създават прекрасна атмосфера. Поради романтичния потенциал много често двойки търсят уединение в Оазиса. Кой не би?

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

   Верена Ерми and Янтар Вълчев харесват този пост.


    В момента е: Пет Май 24, 2024 2:32 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!