Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Рея Папандреус

  Рея Папандреус
  Рея Папандреус
  Ученик, шести курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Рея Папандреус Coin10 105
  Ниво : Рея Папандреус Untitl40
  Статистики :
  Рея Папандреус Streng10 Сила: 26
  Рея Папандреус Shield10 Издръжливост: 24
  Рея Папандреус Brain10 Интелигентност: 22
  Рея Папандреус Runnin10 Ловкост: 18
  Рея Папандреус Magic-10 Магия: 42
  Рея Папандреус Clover10 Късмет: 22

  Бобчета : Рея Папандреус SapphireРея Папандреус BaconРея Папандреус AppleРея Папандреус ChocolateРея Папандреус Emerald 

  Рея Папандреус

  Писане by Рея Папандреус Нед Апр 30, 2023 11:25 am


  Рея Папандреус Be2568808235213.jpg.82fbfbcb6f8e5367a5b6aa3ac78a2b70
  Рея Папандреус
  16 години 

  Счупени, чинии, чаши и прозорци. Викове и крясъци. Ден в семейството на ТЕ ТАКА СИ ГОВОРЯТ Папандреус. Рея бе родена под названието Проблем №1, наречена така от Човекът, който обичаше проблеми. Преди много години една гледачка бе спряла Човекът на улица в Солун и му бе предрекла, че ще бъда винаги обграден от красиви жени, но кой да знае, че всички щяха да бъдат проблеми. Иначе казано - роднини. Това далеч се разминаваше с фантазиите в главата му и от деня, в който срещна съпругата си, се проклина, проклина гледачката, въобще целият женски пол.

  Имала късмета да се роди в Йоанина в доста буйно, но любящо семейство Рея притежаваше силният глас на майка си и буйния нрав готов за спорове на баща си. Притежаваше и нещо, което никой от родителите ѝ нямаше - магия. От малка се бе интересувала от баба си и шантавото ѝ тогава занимание. Като бе малка, летата ги прекарваше при тази странна особа в Петрич. На още по-топло, но в къща и с доста приятели в околията. Баба Домна бе известна, че гледаше на кафе, на карти, на боб, на ръка, на език, на пета и какво ли още не. Последното бе непотвърдено, но никой не го оспорваше. Щом дойдеше някой, възрастната жена се затваряше в една малка стаичка, като не позволяваше на внучката си да присъства. Рея обаче бе твърде любопитна, съответно намираше  начини да надниква в чудатото помещение. Първо бе през прозореца, но баба ѝ се научи да дърпа пердетата. После открехваше съвсем тихо вратата, но баба ѝ започна да я заключва. След това погледа ѝ се провираше през ключалката, но тя бързо бе запушена. Остана само да подслушва, но баба ѝ така тихо шепнеше, че малката пакостничка не може да чуе свястна дума. И се отказа.
  Когато стана на 9 години, всички дружно се преместиха да живеят в Петрич, за да не живее баба Домна сама. Първоначално се опъваше. Пъдеше ги, не ги щеше в дома си, но с времето се примири, даже започна да се радва вътрешно на чуждата компания в дома си. Беше тесничко за всички. За Рея, сестра ѝ Юлияна, техните родители и баба ѝ. И ако до този момент се чувстваха натъпкани и без грам лично пространство, то ужасът настъпи след дъщеря №3 с названието проблем №1 и името Талия. 
  Рея мразеше най-малката си сестра и толерираше средната. Тя, като най-голяма имаше нужда от повече внимание, което често не получаваше, защото всички винаги са заети с най-силно викащата маймуна. Иначе казано - бебето. Рея също можеше да вика, но си оставаше проблем №3, а баща им бе последователен в разрешаването им.

  На пръв поглед дребна, вероятно и невзрачна Рея притежава сини очи, хитър поглед и глава пълна с хаотични пакости. Вечно нацупената ѝ физиономия, придружена с офкане, пъшкане и въртене на очи отблъскваше хората, макар тя да копнееше за множество приятелства. Общо казано бе определена за гръмогласен борсук.
  Обичаше удобни дрехи, ако можеха да са черни - най - добре. За косата си се грижеше рядко и за това бе вързана предимно на кок. Всички дамски занимания ѝ бяха противни, кифленски общо взето - ОФ.

  Вихрен Вокил, Ела Благоева and Люба Бюлбулева харесват този пост.


   В момента е: Вто Май 21, 2024 12:58 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!