Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Директорският кабинет

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Директорският кабинет

  Писане by Разказвачът Вто Дек 27, 2022 5:10 pm


  Custom Image

  Кабинетът се намира на втория етаж на Северната кула. Скрит е зад един гоблен, изобразяващ Първото таласъмско въстание по българските земи. По-конкретно, става дума за армия от таласъми в доспехи, наредени в редица на поляна и явно чакащи команда. Кабинетът се отваря, като се прошепне „Таласъмски гювеч!“– парола, която не се е сменяла от години, поради което повечето ученици са я чували. Не че в момента някой би искал да се вмъкне там.

  Когато е в кабинета си, директорката Силванова обикновено пуши своята голяма зелена лула. Натрупалият се дим позволява да се видят само очертанията на предметите: големият стол, писалището, библиотеката, мислоемът. Няма ги вече портретите – Силвана бе наредила да ги свалят и да ги натикат в най-далечния коридор на подземията, за да не й досаждат с постоянното си бърборене. Няма ги и всичките шишенца с мехлеми и пособията за приготвяне на отвари, използвани от бившата директорка Багрянова. Плътните лилави завеси покриват изцяло френските прозорци, а единствената светлина в стаята идва от пет-шест дебели свещи, подредени до писалището. Сега стаята изглежда празна и неприветлива като монашеска килия.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

    В момента е: Пет Май 24, 2024 2:06 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!