Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Илияна Георгиева

  Илияна Георгиева
  Илияна Георгиева
  Художник
  Художник


  Галеони : Илияна Георгиева Coin10 10
  Ниво : Илияна Георгиева Untitl37
  Статистики :
  Илияна Георгиева Streng10 Сила: 6
  Илияна Георгиева Shield10 Издръжливост: 10
  Илияна Георгиева Brain10 Интелигентност: 34
  Илияна Георгиева Runnin10 Ловкост: 18
  Илияна Георгиева Magic-10 Магия: 30
  Илияна Георгиева Clover10 Късмет: 20

  Илияна Георгиева

  Писане by Илияна Георгиева Чет Апр 27, 2023 8:34 pm


  Име: Илияна Георгиева

  Възраст: 33, възпитаничка на Мунгав

  Външен вид: Дълга къдрава руса коса, размечтан поглед: Илияна е висока и стройна, човек който като видите по улицата без съмнение ще кажете, о тази е художник. По нея постоянно дрънчат бижута, чармове и дрънкулки. Обикновено се облича в леки, феерични, дълги рокли и винаги е с доверената си кожена чанта в стил пощальон. Не е жена която особено поддържа вида си - дрънкулките не ги е сваляла от месеци, по ръцете и роклята й има боя или следи от мастила и винаги под ръка има поне един скицник.

  Характер: Макар вида й и пропрището й да подсказват за много по отвеян човек, Илияна всъщност е много фокусирана и аналитична личност. Към всичко в живота рационално и практично и това се отразява и в говора й - винаги казва това което мисли и рядко украсява думите си с твърде много любезности - без рабира се да е директно груба. Илияна е принципен човек и вярва че на деца винаги трябва да се дава подслон и храна, а когато някой се държи зле (дете или не) е важно да се комуникира проблема.

  История: Отгледана, само по себе си много силно казано, е от хора които едвам са присъствали в живота й. Родителите на Илияна никога не са били особено заинтересовани към детето си - не са били част от живота й когато беше просто мъгъл, не бяха част от живота й когато учеше в Мунгав и не бяха част от живота й след това. Не че тя продължи да опитва, когато стана пълнолетна се изнесе самостоятелно във Варна и повече не чу за тях и останалата рода.

  След Мунгав мина и през Худовествената Академия в София. В магическото си училище се беще срещнала с великолепните картини които магьосниците правеха и беше решила, че и тя иска да създава магия по този начин. Не пречеше и факта че с Вълшебство най й вървеше от предметите.
  После се премести в Бургас и почна да си гради кариера, правеше картини и за мъгъли, и за магьосници, като в при вторите от време на време вкарваше и малко магия по желание на клиента.

  Дори не се бе сещала за мъгълското си семейство през изминалото време.
  Докато не получи посещение.
  Въпреки, че почти нищо не знаеше за родата си, всъщност по майчина линия беше Бюлбулкова - това разбра от бившата си директорка на по чаша чай. Така разбра и за Голуба, до която изглежда не бе стигало нито едно от писмата, които Мънглав й пращаше. Останалата част беше ясна за нея - вдигна си чукалата, посети братовчед си, "убеди" го да му препише настойнически права и си отнесе детето.

  Заедно с бъдещата магьосничка се преместиха във Велико Търново, за да е по близко малката до училище. Илияна обожаваше детето още от първата им седмица заедно и се радваше че съдбата ги е събрала, можеше да даде на Люба среда в която тя да израства и да се развива. Без да се притеснява поне за какво я чака у дома, за разлика от това което тя бе изживяла като малка.  Илияна Георгиева 33691310

  Мая Кочева and Явор Озимов харесват този пост.


   В момента е: Вто Май 21, 2024 1:40 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!