Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Явора Каравелянова

  Явора Каравелянова
  Явора Каравелянова
  Ученик, втори курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, втори курс, дом


  Галеони : Явора Каравелянова Coin10 50
  Ниво : Явора Каравелянова Untitl37
  Статистики :
  Явора Каравелянова Streng10 Сила: 2
  Явора Каравелянова Shield10 Издръжливост: 6
  Явора Каравелянова Brain10 Интелигентност: 2
  Явора Каравелянова Runnin10 Ловкост: 2
  Явора Каравелянова Magic-10 Магия: 2
  Явора Каравелянова Clover10 Късмет: 6

  Явора Каравелянова

  Писане by Явора Каравелянова Чет Апр 20, 2023 11:58 am


  Явора Каравелянова Ca11
  Име на героя: 
  Явора Каравелянова
  Възраст: 12-години 
  2 курс в училище за магьосници ,,Мунгав".

   
  Външен вид: Явора има нетипично големи, любопитни очи, малко носле и плътни устни. С кестенява коса до раменете. Слаба и дребна е за възрастта си, едва 136см. висока и 30кг. тежка, но вече е виждала как братята и и сестра и развиват голяма височина рязко в тийнейджърските си години. Семейството и винаги се шегуват с нея, че при по-силен вятър, може да се наложи да я потърсят с  метлите нанякъде.
   
  Характер: По характер Явора изпада от крайност в крайност по скалата  между добра и силна. Често и се налага да проявява разбиране и да бъде внимателна и деликатна или съответно да бъде силна и дисциплинирана, както психически така и физически. Една малка госпожица, която е изключително търпелива и с войнска същност. Тя е сръчна, дейна, възпитана и умна. Обича да се разхожда дълго. Да отправя предизвикателства към семейството си за издръжливост в обикновени рутинни, дори битови дейности. Няма много приятели, дори никакви. Което я кара да чувства още по-голяма близост със сестра си и братята си. Обичаха да споделят впечатленията от местата, на които се намират заедно.

  История: 11-годишната Явора идва от семейство с любящи родители. Има по-голяма(най-голямата от всички) сестра, двама братя и тя-изтърсака в семейството. Въпреки разликата в годините, не е усещала да я третират по-различно от останалите с редки изключения, в които не се усещаше ощетена, а знае, че и нейното време ще дойде. Не мечтае да бъде изключителна, а да може да види повече места. Родителите и заразиха цялото семейство с тази си мечта. Имат голям кемпер, с когото обикалят понякога с месеци, а Явора, сестра ѝ и братята ѝ, учеха по 2-3 месеца годишно дистанционно.
   Магията не е чужда в семейството на Явора.  Майка и е вещица, която главно използва магията с цел да улесни живота на цялото семейство. Особено, когато пътуват из мъгълския или магьосническия свят. Баща и е мъгъл с мъгълската професия да лекува другите мъгъли. Понякога майка ѝ оставяше баща им да ползва мъгълските методи за лечение просто, за да го накара да се чувства добре. Явора обичаше да ги вижда как се гледат. 
  Играеха на Куидич цялото семейство. Явора за момента беше търсач като най-дребна в семейството.

  Ето, че и четвъртото писмо от ,,Мунгав" пристигна. Този път бе с нейните имена.  Намери го на земята в стаята си в магически уголемения вътрешно кемпер.

  Бяха паркирали на голям самотен плаж някъде из южната част на Бразилия.  
  Всички и честитиха, а вечерта го отпразнуваха с голяма купа пресни, екзотични плодове , торта украсена с две кули и мост между тях и Грифонарник в средата. Такава торта имаше още три пъти. Явора си призна, че тази бе най- добре детайлизирана, макар и да не бе виждала училището на живо.
  Легна си замислена с какво ли ще се промени животът и през идната година. Харесваше сестра си и братята си повече, след като бяха тръгнали в Мунгав, дали и на нея щеше да и повлияе така добре?!?

  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 

  Ела Благоева, Стефан Филчев, Мая Кочева and Радослав Мирчев харесват този пост.

  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Явора Каравелянова

  Писане by Пейо Желев Пет Апр 21, 2023 12:29 am


  Одобрена! Разпределена в дом "Южен вятър"! усмивка

  Явора Каравелянова харесва този пост.


   В момента е: Пет Май 24, 2024 2:23 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!