Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Илиян Георгиев

  Илиян Георгиев
  Илиян Георгиев
  Ученик, пети курс, дом "Лъч"
  Ученик, пети курс, дом


  Галеони : Илиян Георгиев Coin10 2
  Ниво : Илиян Георгиев Untitl37
  Статистики :
  Илиян Георгиев Streng10 Сила: 20
  Илиян Георгиев Shield10 Издръжливост: 20
  Илиян Георгиев Brain10 Интелигентност: 4
  Илиян Георгиев Runnin10 Ловкост: 2
  Илиян Георгиев Magic-10 Магия: 26
  Илиян Георгиев Clover10 Късмет: 16

  Бобчета : Илиян Георгиев PearИлиян Георгиев WatermelonИлиян Георгиев Chocolate

  Илиян Георгиев

  Писане by Илиян Георгиев Нед Апр 09, 2023 11:59 pm


  Име: Илиян Георгиев
  Рожденно място: Бургас, България
  Националност: Българин
  Ръст: 1.80
  Години : 15
  Коса: Hipster Knot Style прическа. Руса Коса.
  Лице и личеви черти- Квадратно лице, като си лици пиърсинг, закачен на долната му устна. Леко клепнали уши, малък нос.Кафеви очи. Закчено на дясното ухо обича. Под лявото око се наблюдава татуировка на сълзичка (нехарактерна за годините му)
  Телосложение – Стандартно. Не прекалено слаб, не и прекалено дебел. Заформяща се мускулатура.
   
  Характер и отличителни черти:
                 -Преданост към приятелите си
                 -Шегобиец, редовно правещ си шеги с по малките от него първокурсници
                 - Изключително избухлив, лесно „пали фитила“
                 - Не обича да носи прекалено традиционно облекло
                 - Би решил всеки един проблем с „юмручен“ или „Магьоснически“ дуел.
                 -Няма страх от наказания
                 -Прекарва поне два часа да поддържа прическата си
                 - Някой хора го смятат за „Bully”
   
   
  История: Илиян Георгиев е роден на 21 юли в град Бургас, България. От малък се отличава основно с две неща- буйния нрав, наследил от баща си магьосник като Илиян трудно е разбирал изобщо какво по дяволите е работил и родителя му в някакво си „министерство на магията“ . Споменавал е,че е нещо като „магически полицай“. Какво ли значи това, Илиян така и не разбра. Майка му е Squib, сиреч ще рече от магическо семейство, но така и не разви магически сили . Е с баща подтисник и майка, която прекарва целия си живот в завист и самосъжеление, Илиян не отрасва най-прекрасната среда. Особено когато на 9 годишна възраст, за първи път е хванат да прави бели- най-нормални детски неща като чупене на прозорци,  крадене на неща от магазинчето (най-често вафличка или нещо малко). Наказван от малък.  На 11 години обаче се случва нещо, което се забива в съзнанието му за цял живот. Чувайки две думи и виждайки зелен лъч, насочен към майка му, която след това остава вцепенан и бездихание от човек, представящ се за „колега на баща му“ ще накара да намрази родителя си (който и без това не харесва особено) и институцията в която работи.  В последствие се присъединява към изключително лоша компания. Цигари, сбивания, чупене от часове в мъгълското училище . Ах живот. Един ден обаче е заварен от своя „баща“. Току що получил „татуса си“ и мислещ се за „много готин“ е конфронтиран от баща си.
                 -Край ! Омръзна ми от теб ! Местиш се в друго училище! Друго място. Място където най-после или ще влезнеш в релси, или ще те заключа в едно специално място. „Мунгав“ те очаква !    
                 -К‘во по дяволтие е мунгав, старче ? С насмешка му отговорил Илиян.
                 - Тези твой умения ще ги развиеш. Никога не си ме вземал насериозно като ти говорих за магия и такива неща. Сега ще ме вземеш. След като май
                 -Не я споменавай. Нямаш това право, щот ти и твойте „колеги“ я вкарахте ТРИ МЕТРА ПОД
                 - ЗАМЪЛЧИ ! Отиваш в „Мунгав“. Ще учиш да контролираш уменията си.  Получи и писмото си. Думата ми на две не става. Заминаваш. Погледни се. Така ли ще приключиш ? Тя ще се радва ли за теб ? Приличаш повече на затворник , от колкото на 13 годишно момче. Срещу мен ли се бунтуваш ? Е давам ти шанс да ме надминеш.
   
  И след като с нежелание получава „уроци“ от своя баща, колкото да не е назад с подготовката., той тръгва към „Мунгав“ . Готов за.. е и той не знае какво по дяволите все още иска.
  Първа година в Мунгав- тотален Фейл. Едвам едно запознанство, с един човек. Проблеми с още 3- чудесно. Предупреждения за излключване - няколко. Слаби оценки- много. Единствените два предмета, където успяваше да закърпи положението- защита срещу черните изкуства и история на магията.  Мразен от почти цялото училище - още как. Едва Люба само и единствено, успяваше да го поразбере, поне малко. А и отдел "трио психари" както ги наричаше Илиян, едва ли щяха да го оставят на мира и тази година. Поредната година "затвор".  Това беше за Илиян. Мунгав не му харесваше. Не искаше и да се връща . Не се разбираше с магическите създания,не излизаше на глава с професори (особено със Желев). Разбираше се само с Люба и тук таме с някой нейн приятел като Исмаил- до там стигаха и социалните му контакти. Горкия.. едва ли ще прокопса още дълго. Последния учебен ден обаче.. беше може би и желанието му да преобърне мисленето му за Мунгав- целувка и то с Люба и .. задявки ?  А и това явно би отключило и ново желание у него за учене на магия - maybe ?
  А желанието му да бъде аврор- дали ще се изпълни зависи от самия него.

  Ясна Соколова харесва този пост.

  Илиян Георгиев
  Илиян Георгиев
  Ученик, пети курс, дом "Лъч"
  Ученик, пети курс, дом


  Галеони : Илиян Георгиев Coin10 2
  Ниво : Илиян Георгиев Untitl37
  Статистики :
  Илиян Георгиев Streng10 Сила: 20
  Илиян Георгиев Shield10 Издръжливост: 20
  Илиян Георгиев Brain10 Интелигентност: 4
  Илиян Георгиев Runnin10 Ловкост: 2
  Илиян Георгиев Magic-10 Магия: 26
  Илиян Георгиев Clover10 Късмет: 16

  Бобчета : Илиян Георгиев PearИлиян Георгиев WatermelonИлиян Георгиев Chocolate

  Re: Илиян Георгиев

  Писане by Илиян Георгиев Сря Юли 12, 2023 2:58 pm


  Самуил Георгиев
  Години: 42
  Външен Вид: Тотална противопложност на Илиян. Също толкова висок, но косата му е зализана надолу, винаги сресана, черна коса. Кафяви очи. Винаги може да бъде видян със черен шлифер и шапка. На ръката си носи годешния пръстен, както и на китката на дясната му ръка са въразни две две кончета- черно и червено- символизиращи Илиян и починалата му съпруга
  Характер: Трудно е да се опише характера му. Изключително много се е променил, размкенал с времето и закоравял в същото време. Към сина си- определено размекнал, макар и да го показва. Малкия „келеш“ беше изключително проблемен и имаше нужда от мъжка ръка, която да го възпита, особено след като майка му си замина от този свят. Твърд – със магьосници, зли магьосници. Като обаче наскоро повишен в chief of the office на Аврорите- сиреч най-високото звание, вече няма абсолютно никакво време. Характера му можем да кажем ,че е подобен на този на Илиян- защитава близките, си,но е зъл със враговете си- тъмни магьосници.  След смъртта на съпругата му се наблюдава голяма болка
  История: Самуил Георгиев е роден на 06.02.1981 в Бургас- чистокръвно магьосническо семейство. Завършва Мунгав с отличие, след което без да губи време се впуска в „семейния“ бизнес. Баща му също като него е талантлив аврор, но е убит в схватка с магьосник. За една година, Самуил успява да счупи рекорда за най-много заловени зли магьосници. Макар и да имат позволение да ползват curse-ове, Самуил  никога не е използвал такъв. Макар че е сигурен,че върху убиеца на жена си , ще използва поне 2 от трите. След 20+ години в офис и няколко повишения и награди, както и тоталното неглежиране на сина и, като дори и леко „грубото“ отношение към него е повишен във прецедател на офиса на аврорите. В същия ден обаче, губи съпругата си и доверието на сина си за винаги. Сина му тръгва по лош път. В началото, Самуил е твърде зает да се занимава с него, като дори го държи настрани от магьосническия свят (той и съпругата му водят мъгълски живот).  След обаче поредната криминална регистрация,  се заема със сина си пряко- къде от вина, къде от любов и го записва в Мунгав. Може да бъде намерен редовно „на терен“.
   
  Админ: това е неигров персонаж, създаден от потребителя с оглед неговите РП.

   В момента е: Вто Май 21, 2024 1:48 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!