Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  ★ Фермата за магически създания

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  ★ Фермата за магически създания

  Писане by Разказвачът Вто Дек 27, 2022 5:01 pm


  Custom Image

  Мунгав е по-различен от други училища, защото разполага с ферма за магически същества. Там се отглеждат стадо еднорози, стадо хипогрифи, феникси, съчковци и какво ли още не. Всички те са спасени от природата поради някакви наранявания или болести, като постепенно биват връщани обратно (или поне така казва училището – никой не е виждал животно да бъде връщано в природата). Фермата се намира в двора на училището, като учениците долитат до там на грифоните си или се придвижват с лодки по рова. Представлява доста дълга сграда, в която има безкрайна поредица от зали с ограждения. Отвсякъде се чуват всевъзможни звуци и човек наистина може да се почувства като на магическо сафари.

  За фермата се грижи дядо Ставри – един доста мрачен и прегърбен старец. Той се движи много бавно и непрекъснато си мрънка под носа, че му е писнало от ученици да му развалят мира и реда във фермата и че не може сам да се грижи за всичко. Когато го заговорят, той им отговаря с по една дума, след което мрачно се връща към работата си. Ако някой обаче му предложи помощ, дядо Ставри подхожда към нещата малко по-различно. Не се усмихва, не му благодари, но му кимва и може да каже три-четири изречения за животните.

  1. Не забравяйте, че всеки пост Ви носи 1 точка към статистиките или 10 галеона. Нужно е да се отчетете в тази тема (клик)
  2. В описанието по-горе има линкове, от които можете да получите по-добра представа за някои неща. 

    В момента е: Пет Май 24, 2024 2:24 pm

    Присъедини се към нашия Дискорд сървър!