Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Алексис Стийл

  Алексис Стийл
  Алексис Стийл
  Ученик, втори курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, втори курс, дом


  Галеони : Алексис Стийл Coin10 50
  Ниво : Алексис Стийл Untitl37
  Статистики :
  Алексис Стийл Streng10 Сила: 6
  Алексис Стийл Shield10 Издръжливост: 2
  Алексис Стийл Brain10 Интелигентност: 2
  Алексис Стийл Runnin10 Ловкост: 6
  Алексис Стийл Magic-10 Магия: 2
  Алексис Стийл Clover10 Късмет: 2


  Алексис Стийл

  Писане by Алексис Стийл Нед Мар 26, 2023 5:19 pm


  1. Име: Алексис Стийл (Алекс)
   
  2. Годинии: 12 г.


  3. Външен вид: За годините си Алекс беше доста висок - около метър и шейсет, слаб, поради което често беше бъркан за най-голямото дете в семейството. Досущ приличаше на баща си - рижа коса, която поначало беше доста неподредена, но момчето обичаше да я роши допълнително, за да вбесява майка си, вишнево-кафеви очи и сенки под тях, които не загрозяваха красивите черти на лицето му. 


  4. Характер: Алекс беше най-малкия от четирите братя. Въпреки, че произлизаше от семейство на тъмни магьосници, не се интересуваше от тъмна магия, за разлика от братята си, които учиха в Дурмщранг. Голямата страст на момчето беше куидича. Играеше от много малък и винаги искаше да е търсач, но поради високият си ръст винаги го избираха за пазач. Обичаше животните и винаги си е мечтаел за котка. За разлика от семеството си, беше смирен, никога не се хвалеше с богатството, което притежаваха и не се интересуваше от потеклото на останалите. Нямаше търпение да бъде приет в Мунгав и да създаде първите си приятелства. 


  5. История:  Корените на родът Стийл произлизат от Англия. Още през средновековието, когато са започнали да горят вещици и магьосници на клада, бягат и се заселват в България. От тогава започват да практикуват тъмна магия. До ден днешен Стийл държат на потеклото си и презират мъгалокръвните и тези, които са със смесена кръв. Семейството е богато и живее в голямо имение на брега на морето в близост до Бургас. Въпреки че Алекс от малък е обучаван на тъмна магия, той никога не е проявявал интерес към това изкуство. Братята му постоянно го тормозеха, а родителите му сякаш не го обичаха. Почти не разговаряха с него, а когато правеха приеми с други чистокръвни семейства го заключваха в стаята му и дори не го споменаваха. Алекс ги мразеше, нямаше търпение да се махне от това овратително място. Знаеше, че няма да учи в същото училище като братята си, както се надяваха родителите му. 


  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 

  Ела Благоева and Верена Ерми харесват този пост.

  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Алексис Стийл

  Писане by Пейо Желев Нед Мар 26, 2023 5:59 pm


  Одобрен! Разпределен в дом "Южен вятър".

  Алексис Стийл харесва този пост.


   В момента е: Нед Май 19, 2024 8:47 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!