Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Леоксис Ренибалд

  Леоксис Ренибалд
  Леоксис Ренибалд
  Ученик, трети курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, трети курс, дом


  Галеони : Леоксис Ренибалд Coin10 50
  Ниво : Леоксис Ренибалд Untitl37
  Статистики :
  Леоксис Ренибалд Streng10 Сила: 2
  Леоксис Ренибалд Shield10 Издръжливост: 2
  Леоксис Ренибалд Brain10 Интелигентност: 4
  Леоксис Ренибалд Runnin10 Ловкост: 4
  Леоксис Ренибалд Magic-10 Магия: 4
  Леоксис Ренибалд Clover10 Късмет: 2

  Леоксис Ренибалд

  Писане by Леоксис Ренибалд Съб Мар 25, 2023 10:05 pm


  ИМЕ: Леоксис Ренибалд

  ВЪЗРАСТ: 13 години, трети курс

  ВЪНШЕН ВИД: Леоксис е на пръв поглед обикновено 11 годишно момче. Не много високо на ръст, по-слабичко сравнение с неговите приятели и къса тъмно-кафява коса. Има прави големи очи с светло кафяв цвят. Доста впито лице със къс, но за сметка на това широк нос. Той обича да носи по свободни дрехи, които не му седят много впито, защото не харесва да се чувства притиснат. Любимите му цветове са червено и зелено.

  ХАРАКТЕР: Леоксис винаги е бил послушен. Винаги се надява да не попада в неприятности или проблеми, поради факта че другите са винаги по-големи и силни от него. Слуша родителите си и обича да помага на приятелите си.
  Роден е на 16.05. Това го прави зодия Телец (според мъгълския календар, разбира се смях ). Някои хора казват, че зодиите нямат роля в това какъв човек си по характер, но никой не може да разубеди него. Той вярва че по-голямата част от хората, които са зодия Телец са отзивчиви, инатливи и често обичат да похапват, дори и на някои от тях да не им личи.

  ИСТОРИЯ: Леоксис е роден в малкото английско селце Байбъри. Това селце се намира на северозапад от Лондон (западно от Оксфорд). То е разположено в прекрасната област на Оксфордшир.
  Той разбира че е магьосник за пръв път, когато е на 10 години. Той е на училище, когато получава поредната отлична оценка на поредния тест по математика. Той винаги е бил отличник, което е още една причина по-големите деца от неговото училище да го тормозят. Едно момче от неговия клас изкарва тройка и се ядосва, защото учителят го е хванал да преписва от Леоксис, въпреки това го оценява с 3. Това момче взима неговият тест и го къса на две. Това ядосва Леоксис и за първи път той прави нещо, което не може да си обясни. Той забива поглед надолу, виждайки с периферното си зрение раницата на побойникът. Концентрира се над нея и изведнъж тя избухва в пламъци от само себе си. Той се прибира вкъщи, разправя на родителите си и те решават, че най-накрая е време той да узнае истината. Той се мести в България след този инцидент във малко селце в покрайнините на град Видин, където ще живее за по-дълъг период от време със семейството си. Решават да отидат в България, поради фактът че баба му и дядо му от страна на майката на Леоксис са с български произход и баба му живее там. Когато се случва инцидента с раницата на момчето, ги намира организацията, която се грижи за това магията да не бъде разкрита пред мъгълите и ги карат да напуснат страната.

  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 

  Ела Благоева харесва този пост.

  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Леоксис Ренибалд

  Писане by Пейо Желев Съб Мар 25, 2023 10:58 pm


  Привет! За одобряване на героя следва да се допълни описанието на външния вид и характера. Освен това трябва да се обясни каква е връзката на героя с България. Ако не живее в България, няма да получи писмо за "Мунгав" - българското училище за магия и вълшебство. Може би е добре да прочетете темата за нови потребители тук. Ако решите да промените героя, може да ми пишете на лично съобщение или да пуснете нов пост тук. Ако не, героят ще бъде архивиран след два дни.
  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Леоксис Ренибалд

  Писане by Пейо Желев Съб Мар 25, 2023 11:18 pm


  Одобрен! Разпределен в дом "Северен вятър".

  Леоксис Ренибалд харесва този пост.


   В момента е: Нед Май 19, 2024 7:52 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!