Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Далия Смоленск

  Далия Смоленск
  Далия Смоленск
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Далия Смоленск Coin10 5
  Ниво : Далия Смоленск Untitl37
  Статистики :
  Далия Смоленск Streng10 Сила: 6
  Далия Смоленск Shield10 Издръжливост: 2
  Далия Смоленск Brain10 Интелигентност: 10
  Далия Смоленск Runnin10 Ловкост: 2
  Далия Смоленск Magic-10 Магия: 4
  Далия Смоленск Clover10 Късмет: 4

  Далия Смоленск

  Писане by Далия Смоленск Чет Мар 23, 2023 11:29 pm


  Далия Смоленск Dalia11

  Далия Смоленск
  17 години


  Външен вид: Далия е слабичко момиче, на ръст около 164см, със светла кожа. Има сравнително дълга кестенява коса, а очите са изумрудено зелени. Често е облечена в нещо лилаво или зелено (понеже това са любимите ѝ цветове). Върви изправена, но лицето ѝ не винаги вдъхва увереност, понеже тя самата не винаги се чувства така. Нейният проницателен поглед винаги е правил впечатление на хората, макар понякога да ги отблъсква.


  Характер: Далия има много сложен характер. От всичко по малко. Тя е забавна, умна, подкрепяща, позитивна и винаги знае как да постъпи. Много избухлива и директна, което кара някои хора да я мислят за злобна на моменти. Вероятно за това допринася и факта, че тя умело знае как да убеждава хората и да извлича ползите от всяка ситуация. Много отговорна и взискателна, макар родителите ѝ да не мислят така. Знае как да се забавлява, но не обича да нарушава правилата, освен ако не е силно провокирана.

  История: Далия е родена на 2 ноември в китно градче, сгушено в горите на Родопа планина - гр.Смолян. Израстнала е в малко село в околността, заедно със по-големия си брат. Родителите ѝ също са магьосници, но избират да помагат на хората в селото.

  Допълнително: Голямата страст на Далия са танците. Музиката като цяло винаги е заемала огромна част от живота ѝ. Обича да пътува, но сърцето ѝ винаги я дърпа обратно към родното ѝ място. Обича да е сред природата - планинте, горите, водопадите. Обича залеза, небето, звездите. Обича толкова много неща, които човек не би могъл да разкрие от един поглед. Трудно е човек да я опознае истински...отвътре.

  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 

  Ела Благоева харесва този пост.

  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Далия Смоленск

  Писане by Пейо Желев Чет Мар 23, 2023 11:33 pm


  Одобрена! Разпределена в дом "Южен вятър". усмивка

   В момента е: Нед Юли 21, 2024 8:08 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!