Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Огнян Билкаров

  avatar
  Огнян Билкаров
  Ученик, втори курс, дом "Лъч"
  Ученик, втори курс, дом


  Галеони : Огнян Билкаров Coin10 61
  Ниво : Огнян Билкаров Untitl37
  Статистики :
  Огнян Билкаров Streng10 Сила: 2
  Огнян Билкаров Shield10 Издръжливост: 4
  Огнян Билкаров Brain10 Интелигентност: 4
  Огнян Билкаров Runnin10 Ловкост: 2
  Огнян Билкаров Magic-10 Магия: 4
  Огнян Билкаров Clover10 Късмет: 4

  Огнян Билкаров

  Писане by Огнян Билкаров Сря Мар 22, 2023 4:32 am


  Огнян Билкаров
  12 годишен

  Огнян Билкаров 33701310

  Характер
  Огнян е доста независимо дете, свикнал да му се доверява сам да се оправя и да поиска помощ, когато му е нужна. Към останалите обаче той е много загрижен - постоянно се притеснява как са всички покрай него, опитва се да ги развесели. Макар и постоянно усмихнат, той е много чувствителен и леко раним, трудно пренася обиди и смешки. Едновременно той е изключително доверчив и от все сърце смята, че всички са добри. Това Елица най-много я притеснява: как ще се оправи това дете в училище, че пък и в свят, където злото толкова често се прави на добро?


  Външен вид
  На пръв поглед често си мислеха, че е момиче - детското му, още закръглено личице се криеше сред буря дълги къдрици, които той понякога връзваше на плитки или опашки, та да не се намърсят докато се рови за нещо. Той имаше засмени кафяви очи и широка усмивка, а леко мургаво-златистата му кожа бе покрита с лунички. На ръст беше горе-долу среден, ала изглеждаше някак по-малък имайки предвид колко бе жилав. Като цяло изглеждаше по-малък, отколкото беше, все още напълно дете ненавлязъл в пубертет.


  История
  Елица Билкарова бе отишла на ваканция едно лято и се бе върнала с две неща, които промениха живота и завинаги: един тевтер изпълнен с рецепти за сладки съдържащи магически отвари; и забременяла с Огнян. И както рецептите си бяха напълно нейни, така и за Огнян не даваше признание на абсолютно никого. Отгледа си го тя самичка, в мъничката си къща постоянно ухаеща на курабийки и отоплена от печката. Продаваше сладките си от дома и с това ги изхранваше. Двамата имаха невероятна връзка - шегуваха се, играеха си и още от малък той бе започнал да й помага с каквото може. Няколко пъти на ден той избягваше през вратата и търчеше из селото и околностите, след което се връщаше вкъщи ту с нещо интересно, ту с нещо полезно. Вечер обаче майка му го караше да мирне за няколко часа и той сядаше на кухненската маса и се учеше да чете, пише, смята и най-вече на магия. Ученето му се отдаваше с трудност - беше му трудно да се концентрира, все искаше да тича, да скача, да мърда. Елица обаче не се предаваше и като цяло Огнян имаше достатъчно добри знания.
  Иначе детството на Огнян се бе протекло без нищо извънредно - поне нищо извънредно имайки предвид, че бе пораснал в село Торбаланово. И феникса с писмото не бе изненада. Малко го беше страх да замине, де - за първи път щеше да е разделен от майка си и не знаеше как тя щеше да се оправи без него…

  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 

  Ясна Соколова, Пейо Желев, Ела Благоева and Валентина Бакрачева харесват този пост.

  Пейо Желев
  Пейо Желев
  Преподавател по Трансфигурация
  Преподавател по Трансфигурация


  Re: Огнян Билкаров

  Писане by Пейо Желев Сря Мар 22, 2023 8:37 am


  Одобрен! Разпределем в дом "Лъч". усмивка

   В момента е: Нед Май 19, 2024 7:25 am

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!