Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Симеон Манев

  Симеон Манев
  Симеон Манев
  Възрастен герой
  Възрастен герой


  Галеони : Симеон Манев Coin10 26
  Ниво : Симеон Манев Untitl40
  Статистики :
  Симеон Манев Streng10 Сила: 14
  Симеон Манев Shield10 Издръжливост: 15
  Симеон Манев Brain10 Интелигентност: 12
  Симеон Манев Runnin10 Ловкост: 13
  Симеон Манев Magic-10 Магия: 22
  Симеон Манев Clover10 Късмет: 10

  Бобчета : Симеон Манев HoneyСимеон Манев ChiliСимеон Манев CabbageСимеон Манев SapphireСимеон Манев EmeraldСимеон Манев SausageСимеон Манев MangoСимеон Манев Mint

  Симеон Манев

  Писане by Симеон Манев Пон Мар 20, 2023 5:38 pm


  ТЪРСИ СЕ!


  Симеон Манев
  19 г.
  тъмна коса
  кафяви очи
  тъмни дрехи


  Ако го видите се обадете в най-близкото РПУ или на телеф... (изтрити букви и цифри)

  Симеон Манев Screen11

  Да, родителите му не знаеха къде е. Почти никой нямаше връзка с него няколко месеца, след като завърши Мунгав. Щеше да им прати писмо, когато настъпеше моментът.


  Backstory: 

   Симеон Манев е роден в мъгълско семейство, живеещо в един от крайните плевенски квартали. Той е видял много, но в деня на получаването на дългоочакваното писмо от "Мунгав", той успява да си обясни неща, които до онзи момент само е подозирал. Скоро след това семейството му се мести във Варна, тъй като на бащата на Симо бива предложено престижна позиция в голяма кантора, а момчето създава много силна връзка с морето и стихиите му.
  ***
   През петата си година в "Мунгав" Симеон започва да изучава черните изкуства тайно от училищното ръководство. Започва да се дуелира по-интензивно и заслужено грабва титлата Първенец.
   
  ***
   
   Информация за Симо през шестата му година в "Мунгав" липсва.
   
  ***
   За сметка на това, седмокурсникът Симо е значително по-зрял. Противопоставяйки се на новата управа на "Мунгав" в лицето на Самодивската задруга, Манев, заедно с @Ясна Соколова, създава и води бунтовническа група в училището. Бива компрометиран и измъчван. Въпреки това Манев успешно взима всички изпити ТРИТОН и си връща репутацията на отличник, параван за по-нататъшните атаки срещу вийлите.
  ***
   След като завършва, Симо става пътешественик с желанието да посети различни континенти и страни, за да завърши обучението си наистина докрай, с идеята да стане аврор след като се завърне. По време на странстването си той поддържа контакти с мистериозно движение срещу Задругата, като остава информиран за събитията в страната

  Описание:   Симеон е момче с дълга тъмна косалеко гърбав нос и кафяви очи, облича се в тъмни гами и държи на визията си. Винаги носи часовник, много скъп за него подарък от баща му. Висок около 190 см. Обича да добавя артистичен вид към облеклото си - шал, пръстен или гривна са винаги добре дошли. Държи на гардероба си, пълен с мантии, палта и костюми, поради което е прибегнал до магия, с която да го побира в малък кожен куфар. Често може да бъде забелязан в компанията на гарвана Сев, кацнал на рамото му. Носи го в кафез само пред мъгълите. 

  Характер:


   Симо е увлечен по литературата, научила го да държи да постъпва правилно и се старае да бъде честен от малък. Обича да рисува и да пише поезия, но също така обожава да слуша музика, поради което често ходи със слушалки. Предпочита рок и инди, така че в плейлистите му се срещат имената както на дърти рок групи, така и такива на изпълнители като Hozier и Noah Kahan. Някога е свирил на пиано, но това е било твърде отдавна, за да го помни в детайли - въпреки това Симо познава нотите и се пита дали музиката не е магия, измислена от някой магьосник-новатор, за да въздейства на магьосници и мъгъли. Интересува се от гръцка митология и религия, макар да разбира, че бездната между ортодоксалната вяра на мъгълите, в която е бил възпитаван като малък, и магията е голяма. Симо има своята философия за това, че ценностите са ценности и че човек трябва да е добър и да постъпва според това. Заради това Манев изучава черната магия повече от превенционална гледна точка и по-малко от практическа. Готов е обаче да защити онези, които обича, в правилния за това момент.

  "Мамо, ръцете ми са леденостудени..."
  неща.

   В момента е: Сря Май 22, 2024 6:38 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!