Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Юлий Звездинов

  Юлий Звездинов
  Юлий Звездинов
  Ученик, трети курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, трети курс, дом


  Галеони : Юлий Звездинов Coin10 6
  Ниво : Юлий Звездинов Untitl40
  Статистики :
  Юлий Звездинов Streng10 Сила: 28
  Юлий Звездинов Shield10 Издръжливост: 12
  Юлий Звездинов Brain10 Интелигентност: 22
  Юлий Звездинов Runnin10 Ловкост: 11
  Юлий Звездинов Magic-10 Магия: 20
  Юлий Звездинов Clover10 Късмет: 28

  Бобчета : Юлий Звездинов TomatoЮлий Звездинов SapphireЮлий Звездинов BlueberryЮлий Звездинов EmeraldЮлий Звездинов CabbageЮлий Звездинов MangoЮлий Звездинов SausageЮлий Звездинов PearЮлий Звездинов BaconЮлий Звездинов HoneyЮлий Звездинов Ruby

  Юлий Звездинов

  Писане by Юлий Звездинов Съб Мар 18, 2023 9:45 pm


  Име: Юлий Звездинов
  Кръв: Нечистокръвен 
  Години: 13
  Способност: Зоомаг (бяла домашна котка)


  Юлий Звездинов Julij13  Юлий е роден на 02.07, затова е кръстен на месеца, в който е роден. Той е син на магьосницата Небесна Звездинова (¼ Вийла), която произлиза от стара българска магьосническа фамилия, която се е отказала от нея, защото тя е нямала склонност към черната магия като останалите членове. След като бива извърлена от семейството си, Небесна изпада в тежка депресия и губи магическите си сили. Тя започва да живее като безпомощна и след време среща Лили Атанасова, учител по карате 1 Дан, която й преподава карате. Двете се влюбват една в друга. След като няколко години живеят заедно, решават да имат дете и Небесна да е майката. Когато Небесна забременява, тя връща магическите си способности, но не знае как да каже на партньорката си. Небесна е сигурна, че синът им Юли също ще има магически сили и се страхува, че истинското ѝ семейството ще разбере за него и ще искат да го обучат в черната магия. Тя пази тайната за света на магията от Лили и все не намира момента, когато да ѝ каже.
  Юлий дори и не подозира, че е магьосник, докато на 9 годишни възраст един негов съучастник не пише на учебната дъска в училище: "Юлий обеси се". Тогава той усеща как някаква сила се отприщва в него и дъската пламва в огън. След инцидента се озовава при директора и за негов късмет идва да го вземе от училище майка му Небесна и тя му обяснява, че той е магьосник. Двамата решават засега да не казват нищо на Лили, докато той не бъде приет в училището по магия. 

  Юлий има къса, леко чуплива и златисто-руса коса. Очите си е наследил от майка си и имат цвета на небето с уникален син цвят. Тялото му е стройно, издължено и слабо от многото физически тренировки, на които е подложен от най-ранна възраст. Има естествената грация като котка. Върви по-едър за възрастта си. 
  Юлий е тих по природа и наблюдателен и гледа да не изпъква много пред другите, защото винаги се случват някакви странни неща около него, които карат възрастните да го навикват, а съучениците му да се страхуват от него. Той не обича да се конфронтира, освен ако това не е напълно наложително и не са го предизвикали, дори и тогава се опитва да намери мирно решение на конфликта, но това никога не се получава, както той го мисли. Той няма приятели, а връстниците му го смятат за твърде странен и му се подиграват тайно зад гърба. След инцидент, в който черната дъска се запалва, всичко започват да го избягват в училище.
  Майка му Лили започва да го обучава на карате от съвсем малка възраст и той се научава да бъде търпелив и да уважава възрастните. Агресията и яда си винаги може да избие в тренировките си. 


  Другата му майка Небесна тайно започва да го обучава как се правят отвари, когато той проявява магьосническата си сила, като се надява да държи Юлий далеч от черната магия. Той е добър в отварите, но не ги прави с удоволствие, а просто от любопитство, защото обича всичко свързано с магията. Интересува се от магьосническия свят, но най вече е възхитен от магическите животни. Юлий развива любов към книгите. В стаята си има таен бездънен скрин, в който пази всичките си книги за магии, които майка му Небесна му носи от Торбаланово.

  През първата си година в училище "Мунгaв", Юлий е приет в Южен вятър. Той избягва съучениците и не се сприятеля с никой, но затова използва времето си да чете книги. Малко след като започва годината се разболява от драконова шарка и трябва да се прибере у дома. В България няма болница и Небесна няма достатъчно галеони, за да плати лечението му в някои от известните болници в Европа. Тя намира една своя приятелка от училище, която се занимава с лечение, но лечението на Юлий продължава дълго и той пропуска и втората си година. Вече на 13, Юлий е прескочил трапа и е готов да се завърне в училище.

  През втората година характера на Юлий претърпява лек обрат. Той става по-контактен и завързва няколко приятелства с ученици от своя дом, които са много по-големи от него, но след случилото се в Замъка и строгия режим, който налагат Вийлите, приятелите му решават да напуснат замъка. Той е определен като Издигнат още в началото и е група с Ясен и Тамара. Тримата имат много приключения заедно и стават бойни приятели. 
  Юлий участва активно в съпротивата срещу режима на Вийлите и също през тази година напредва много с Трансфигурацията и успява да се превърне зоомаг и неговото животно е бяла домашна котка. Косата на Юлий е била променена за постоянно от издайническото сребристобяло от гените му на ⅛ вийла в жълто руса, но цвета на козината на котката е сребристобяла с небесно сини очи. Ръстът му се е увеличил на 1,58 см, а ръстът на котката му още не е достигнала пълния си размер и изглежда като котенце на няколко месеца.
  Два месеца след началото на година биологичната му майка Небесна става учител по Билкология и Ръководител на дома му. 


  Юлий Звездинов AB7-AD9-EC-74-A0-4-F13-A074-B49126-EF6-D7-F  Ясна Соколова, Пейо Желев, Ела Благоева and Адам Хо харесват този пост.


   В момента е: Пет Май 24, 2024 12:38 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!