Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Валентина Бакрачева

  Валентина Бакрачева
  Валентина Бакрачева
  Възрастен герой
  Възрастен герой


  Галеони : Валентина Бакрачева Coin10 62
  Ниво : Валентина Бакрачева Untitl37
  Статистики :
  Валентина Бакрачева Streng10 Сила: 2
  Валентина Бакрачева Shield10 Издръжливост: 4
  Валентина Бакрачева Brain10 Интелигентност: 4
  Валентина Бакрачева Runnin10 Ловкост: 2
  Валентина Бакрачева Magic-10 Магия: 6
  Валентина Бакрачева Clover10 Късмет: 4

  Валентина Бакрачева

  Писане by Валентина Бакрачева Съб Мар 04, 2023 10:07 pm


   Валентина Бакрачева Dd999639645552b72a8e7f9f54b1 Валентина Бакрачева B656c2d9e37d6824b9ae051ae7f4
  Име: Валентина Бакрачева (Вал/Валя)
  Години: 17
  Курс: 7-ти
  Дом: Лъч
   
  Външен вид: Валентина има лунички по лицето, които според нея я карат да изглежда по-невинна, отколкото е, но често ги прикрива с грим. Очите й са големи и сини на цвят, нослето- чипо. Кожата й е доста бледа в контраст с косата, устните й обикновено розови, ако не ги гризе до кръв. Може би това е един от лошите й навици, дори не е нужно да е нервна. Обикновено прикрива това с червило. Като излязла Мортиша от семейство Адамс е. Валентина е висока около 165 см., тъмната ѝ, почти черна коса се спуска на къдрици почти до кръста, непокорна почти колкото характера ѝ. В общи линии си харесва лицето и тялото, но понякога се дразни на стърчащата си коса и я изправя. Може да прекара часове пред огледалото, любувайки се на себе си, докато се гримира.
   
  Характер: Можем да изреждаме отрицателните черти на Валентина доста дълго време- тя обича да се лигави, но не  е разглезена и го признава с гордост. Коментарите ѝ са груби и хората не схващат хумора ѝ. Тя е амбициозна, но до такава степен, че често ѝ се казва, че това е болестно състояние. Според нея да се докажеш, че си добър във всичко не е нещо лошо. Доста е несериозна и понякога това ѝ играе лоша шега в комплект с амбициите, които има. Определено е снобарка и хората, които са ѝ приятели са малко, защото тя предпочита да си ги подбира. Облича се според настроението, което е ден за ден. Днес може да я видиш и да е изключително разговорлива, утре може да те подмине като малка гара. Днес може да я видиш с хваната коса, облечена като горска фея, утре в черно от глава до пети.Често хората си мислят, че тя не ги харесва, но в повечето случаи тя просто така си гледа. Тя вътрешно знае, че не е лош човек, но не търпи глупостта и трябва само да намери обща земя с хората.
   
  История: Валентина е дъщеря на Габриела и Филип Бакрачеви. И двамата ѝ родители са чистокръвни и това е доста ценено в семейството ѝ. Майка ѝ е собственик на няколко магазина, които са за всякакви чудновати растения, а баща ѝ работи към министерството на магията в отдел „мистерии“. От малка мечтата ѝ е да учи в "Хогуортс" и получава писмо от там, но родителите ѝ не позволяват да замине за Англия, което донякъде разпада още повече и без това крехката им връзка. Валя винаги е искала да тръгне по стъпките на баща си (и е вярвала, че "Хогуортс" ще ѝ помогне много повече), въпреки че според него това не е работа за жени. Именно поради тази причина тя притежава повече мъжка енергия. Майка й от своя страна се надява тя да наследи семейния бизнес с растенията. Валентина обича растенията със сигурност, но не повече от няколко на перваза на прозореца просто за красота. Въпреки това доста често може да я намериш в някое от магазинчетата им, не с цел продажби или разговор с клиенти, а по- скоро разглеждане на растенията и интерес към техните свойства. Репутацията на магазините на майка ѝ са безупречни, Габриела е херболог, който прави невероятни кръстоски между различни видове. Няма спор, че и двамата ѝ родители имат остър ум и тя винаги се състезава с тях. Още от малка обича да играят мъгълски настолни игри, но понеже родителите ѝ са били заети това рядко се е случвало. Често е била отглеждана от Нена- нейната бавачка, която е смятала за единствена приятелка тогава. Като дете ѝ е било много по- лесно с контактите, защото е била много комуникативна, но с времето се отчайва от хората. Намира утеха в книгите в петък вечер и партитата в събота, стига да има настроение за това, разбира се.
   
  Хобита:
  -Езда. За пръв път бавачката й я води на конна езда, защото тя много е искала и оттогава това е едно от любимите й занимания. Не може да отрече, че има неща в мъгълския свят, които я привличат.
  -Стрелба с лък. Баща й я е учил като е била малка. Тя не е сигурна дали харесва самата стрелба или времето прекарано с баща си.
  -Можела е да свири на пиано, арфа и виола, но не е практикувала от години. Не е сигурна дали би се справила, ако реши да пробва отново.
  -Да чете, да учи, да е по- добра от другите.
  -Да се гримира като начин да изрази настроението си. Може би още търси себе си.

   В момента е: Вто Май 21, 2024 12:30 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!