Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Хелена Георгиева

  Хелена Георгиева
  Хелена Георгиева
  Ученик, седми курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Хелена Георгиева Coin10 60
  Ниво : Хелена Георгиева Untitl37
  Статистики :
  Хелена Георгиева Streng10 Сила: 4
  Хелена Георгиева Shield10 Издръжливост: 2
  Хелена Георгиева Brain10 Интелигентност: 4
  Хелена Георгиева Runnin10 Ловкост: 2
  Хелена Георгиева Magic-10 Магия: 4
  Хелена Георгиева Clover10 Късмет: 4

  Бобчета : Хелена Георгиева Sausage

  Хелена Георгиева

  Писане by Хелена Георгиева Вто Фев 28, 2023 2:58 pm


  Име: Хелена Георгиева

  Възраст: 17 години

  Външен вид: Хелена е със средна височина (164 см) и е с нормално телосложение. Има чуплива коса, която в зависимост от сезоните прелива от тъмно русо до светло кестеняво. Очите и са с бадемовида форма и са светло сини, почти сиви. Лицето и има ясно изразени скули, като по тях има малки лунички. Носът й е чепат, който има някак си особен чар. По ръцете има белези, поради различни причини.

  Характер: Често отвеяна, забравяща и на моменти своенравна. Сутрините винаги е раздразнителна и често се успива. Има моменти, в които като й щукне прави и казва първични неща преди да ги обмисли и често след това съжалява. Обича да стои сама и да се рови в неща, за които знае, че после ще съжалява. Не изказва директно мнението си, за да не я помислят за по-странна отколкото е. Мечтае един ден да намери своето място в света на магьосниците.

  История: Хелена е българка, като корените на родителите й са от беломорска Тракия. Тя е първо поколение магьосник в техния род. В началото, когато са се проявили магьосническите и заложби, родителите й са се ужасили от нея. След като с течение на времето са установили, че това няма как да се отстрани от нея, са я помислили за психично болна и са я пратили в специализирана клиника. Там я намира една от санитарките, която е магьосница, търсеща такива деца като нея, и я взима под крилото си. показва й магьосническия свят и я записва в училището за магьосници.

  Досега в "Мунгав": До момента Хелена е кротка и спокойна. Едва в шести курс успява дса си навлече първото наказание. Участва в отбора по куидич на нейния дом “Южен вятър“, като тази година купата им се изплъзна. Сама на себе си е обещала, че в последната си година като ученик, няма да изтърве шанса си за победа. След постъпването й в училище разбира, че обича да лети. Сега вече като последна година ученик започва да се притеснява за завършването и за бъдещата й работа, като същевременно се радва, че е завързала нови запознанства с Мая и Владимир.

  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 

  Ела Благоева харесва този пост.

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  Re: Хелена Георгиева

  Писане by Разказвачът Вто Фев 28, 2023 4:38 pm


  Одобрена! Разпределена в дом "Южен вятър". Добре дошла! усмивка

   В момента е: Сря Май 22, 2024 5:35 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!