Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  София-Маргарита Хоенлое

  София-Маргарита Хоенлое
  София-Маргарита Хоенлое
  Ученик, четвърти курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, четвърти курс, дом


  Галеони : София-Маргарита Хоенлое Coin10 80
  Ниво : София-Маргарита Хоенлое Untitl40
  Статистики :
  София-Маргарита Хоенлое Streng10 Сила: 10
  София-Маргарита Хоенлое Shield10 Издръжливост: 8
  София-Маргарита Хоенлое Brain10 Интелигентност: 8
  София-Маргарита Хоенлое Runnin10 Ловкост: 6
  София-Маргарита Хоенлое Magic-10 Магия: 18
  София-Маргарита Хоенлое Clover10 Късмет: 8

  Бобчета : София-Маргарита Хоенлое BlueberryСофия-Маргарита Хоенлое SausageСофия-Маргарита Хоенлое Mango

  София-Маргарита Хоенлое

  Писане by София-Маргарита Хоенлое Съб Фев 25, 2023 9:26 pm


  София-Маргарита Елеонора Анастасия Мария Фридрих Хоенлое


  София-Маргарита Хоенлое Aeaf3e10


  Пълно име на героя: София-Маргарита Елеонора Анастасия Мария Фридрих Хоенлое


  Възраст: 14 години (4 курс)


  Външен вид: София-Маргарита е дъщеря на известния немски магьосник Фридрих Хоенлое и също толкова известната българска вещица Зорница Хоенлое (по баща Копринарова). За разлика от двете си по-големи сестри, наследили типично балканските черти на майка им, София е одрала кожата на бащината страна на фамилията (не буквално). Тя притежава изключително бледа, лишена от несъвършенства кожа, косата й е толкова светлоруса, че в определени моменти е бъркана с бяла, а очите ѝ са ледено сини и определяни от околните като “безчувствени” или “мъртвешки”. Всъщност цялата София изглежда като ходещ мъртвец. Единственият цвят по лицето ѝ са розовите и устни, а като се изключат тях, дори и дрехите ѝ не дават намек за детска чистота и невинност. Дори на крехката възраст от 11 години, София се облича единствено в черни елегантни рокли, подбирани лично от майка ѝ. Връстниците ѝ се страхуват да ѝ го заявят в лицето, но по тази причина я наричат зад гърба ѝ “булката на Дракула”.


  Характер: София е наясно с мнението на околните за нея и поведението ѝ не дава признаци за желание за промяна. Когато е със семейството си се държи изключително дистанцирано и студено. През целия си живот не е имала дори един-единствен приятел, единствената ѝ компания са били портретите в семейния им дом. Само те са знаели и най-голямата ѝ тайна - това, че вътрешно София не е безчувственото същество, за което се представя, че каменното изражение, което носи ежедневно на лицето си всъщност е маска, а истинската София е най-обикновено дете, което иска да играе под слънчевите лъчи, да тича, да скача и да се смее. Единствено пред картините си е позволявала да покаже желанието си за пълноценно детство, а тъй като тя е и единствената, която се спира отвреме-навреме при тях на раздумка, те също пазят тайната ѝ от семейството, което веднъж щом разбере ще се отрече от нея.


  История: София-Маргарита Хоенлое е родена на 13 февруари в семейното имение на рода Хоенлое в близост до Щутгард, Германия. Родителите ѝ са Фридрих Хоенлое - бивш Министър на магията на Германия; и Зорница Хоенлое (по баща Копринарова) - наследница на стария български магьоснически род Копринарови. Освен София, двойката има още две по-големи дъщери - Аделаида (17 години; 7 курс) и Шарлота (15 години; 5 курс). И двете са разпределени в дом Лъч и, макар да не го показва, София е ужасена от мисълта какво би се случило ако самата тя бъде разпределена в някой от другите два дома. Все пак, семейството ѝ има тясна връзка с черните изкуства. Когато е била на 5, баща ѝ бива заловен от властите по обвинения в практикуване на черна магия. Разярява се ужасен медиен скандал, което кара Зорница да се върне в родната България с дъщерите си, където е принудена да стои далеч от светлините на прожекторите. Обвиненията срещу Фридрих далеч не са безпочвени; целия род Хоенлое е натрупал богатството си по нечестен начин, но той е първия, допуснал това да излезе наяве. Сега е ред на трите му наследници да изчистят семейното име, докато междувременно продължат традицията да използват черна магия за своя изгода неуловимо и безнаказано.

  Ела Благоева харесва този пост.


   В момента е: Вто Май 21, 2024 12:28 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!