Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Емили Попова

  avatar
  Емили Попова
  Ученик, втори курс, дом "Южен вятър"
  Ученик, втори курс, дом


  Галеони : Емили Попова Coin10 50
  Ниво : Емили Попова Untitl37
  Статистики :
  Емили Попова Streng10 Сила: 2
  Емили Попова Shield10 Издръжливост: 4
  Емили Попова Brain10 Интелигентност: 4
  Емили Попова Runnin10 Ловкост: 4
  Емили Попова Magic-10 Магия: 4
  Емили Попова Clover10 Късмет: 2

  Емили Попова

  Писане by Емили Попова Пет Яну 20, 2023 9:18 pm


  Емили е 12 годишно момиче, на което ѝ предстои да постъпи в първи курс в училището за магия и вълшебства „Мунгав". Макар да се казва Емили всички я наричат Милс. 

  Милс е слабо, нисичко момиченце. Косата ѝ е дълга и права и има цвят лешник. Лицето и е слабо и бяло, но изпъкват големите ѝ зелени очи и луничките по носа и бузите ѝ.

  Милс е вечно усмихната и много добра. Тя обожава приключенията и пътешествията. Много е мила, но ако бъде предизвикана или ядосана показва темперамент. Тя е от хората, които биха направили всичко за приятелите и семейството си.

  Емили е родена на 16 май в Англия, в старо магьоснически семейство. Майка ѝ умира когато е на 4 години и тя остава да живее с баща си, който я обича много, но няма време за нея, и затова тя е отглеждана главно от детегледачката Гертруд. Милс има нормален и спокоен живот, но това се променя на десетият ѝ рожден ден, когато изчезва безследно. Тя е отвлечена от врагове на баща ѝ, които не искат тя да постъпва с училище за магии, защото ако постъпи има шанс да е невероятно силна заради произхода си. Затова те я отвличат и я оставят в България. Тя се събужда на една стара спирка в нищото. Започва да се оглежда и чуди къде се намира, когато се замисля дали познава мястото осъзнава че няма никакъв спомен за каквото и да е. Единственото което може да си спомни е че се казва Емили. Макар и без идея за себе си, тя тръгва да върви към близкия град, който се вижда в далечината. След близо половин час вървене тя се озовава пред вратата на една ярко оранжева къща. Къщата е единствената която дава признак за живот и затова Милс решава да почука и точно преди да го направи от вътре излиза една жена в трийсете си години. Тя изглежда доста интересна и си проличава че къщата е нейна. Но Милс нямаше и идея че жената е вещица. Те се запознаха и не след дълго жената (Милена) ѝ предложи подслон. Не след дълго дотолкова свикнах една с друга с компанията си и в предвид факта че никой не потърси Емили тя я осинови. След близо година спокоен живот в един съдбоносен ден пристигна писмо. Не обикновено писмо, писмо от училището за магии и бълшебства „Мунгав". Милена се стъписа, защото дори не е и подозирала че Милс е магьосница. Дори не можа да повярва и след като прочете писмото, защото за времето в което живеят заедно, Милс не е направила дори несъзнателна магия. Но въпреки това, щом има писмо, значи е магьосница. И от тук започва историята на Милс на която ѝ предстои да започне обучението си в „Мунгав“ след месец.


  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 

  Ела Благоева and Ориана Алистър харесват този пост.

  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  Re: Емили Попова

  Писане by Разказвачът Пет Яну 20, 2023 9:56 pm


  Одобрена. Разпределена в дом "Южен вятър".

  Ела Благоева харесва този пост.


   В момента е: Сря Май 22, 2024 5:42 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!