Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

  Арина Орлова

  Арина Орлова
  Арина Орлова
  Ученик, седми курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, седми курс, дом


  Галеони : Арина Орлова Coin10 35
  Ниво : Арина Орлова Untitl41
  Статистики :
  Арина Орлова Streng10 Сила: 43
  Арина Орлова Shield10 Издръжливост: 43
  Арина Орлова Brain10 Интелигентност: 45
  Арина Орлова Runnin10 Ловкост: 45
  Арина Орлова Magic-10 Магия: 52
  Арина Орлова Clover10 Късмет: 36

  Бобчета : Арина Орлова MangoАрина Орлова PearАрина Орлова WatermelonАрина Орлова SapphireАрина Орлова EmeraldАрина Орлова PizzaАрина Орлова SausageАрина Орлова CabbageАрина Орлова CheeseАрина Орлова BlueberryАрина Орлова AppleАрина Орлова BananaАрина Орлова TuttifruttiАрина Орлова BaconАрина Орлова RubyАрина Орлова HoneyАрина Орлова ChocolateАрина Орлова ChiliАрина Орлова DiamondАрина Орлова Birthday1 

  Арина Орлова

  Писане by Арина Орлова Пет Яну 06, 2023 11:26 pm


  Арина Орлова OriginalАрина Орлова OriginalАрина Орлова Original
  Арина Орлова, 17 години
  Лик: Dasha Sidhorchuk

  Не обичаше да й казват, че не може да направи нещо. От малка беше развила алергия към думичката: „НЕ!”. Не можеше да я понася. Ненавиждаше я. Мразеше я толкова много, че чуеше ли я бузите й поруменяваха и придобиваха почти аленият цвят на косата й.

  Баща й дори казваше, че с тези лунички на лицето прилича на презряла ягода, изгоряла под слънчевите лъчи. А майка й определяше поведението й като: „детско цупене, недостойно за внимание”.

  Всъщност родителите й бяха в основата на поведенческите й проблеми. Двамата бяха магьосници от стари български родове, отрасли със строги правила и изкривени морални норми. Това ги бе превърнало в сурови хора, които не признаваха съществуването на чувства. Искаха дъщеря им да бъде като тях, но как да обясниш това на малко момиченце, което едва сега преоткрива света.

  Затова в дома на семейство Орлови, постоянно се чуваха викове като: „Арина НЕ викай! Трябва ми тишина!”, „Не пипай метлата на баща си. Малка си да летиш!”, „Магическата пръчка е за пораснали магьосници!”, „Куидичът е за простосмъртните!”, „Тези дрехи не са подходящи за изискана дама!”.

  „Изисканата дама”, която двамата Орлови се бяха опитали да отгледат и възпитат се оказа грозно пате, което не желае да се превърне в лебед.

  Арина бе истинско наказание за тях и изпъкваше от километри. Докато Свилен и Савина Орлови се обличаха изцяло в черно и никога не се усмихваха, тя предпочиташе да се наслаждава на живота. Избираше дрехи с малко повече живот в тях, декорираше ги с смеещи се черепчета, панди, летящи тикви, сничове и блъджъри. Крадеше метлата на баща си и се криеше в двора, опитвайки се да се извиси над храстите. Катереше се по дървета и гледаше звездите, мечтаейки да порасне и да стане известен куидичен играч. Играеше със съседките деца и се усмихваше. Толкова широко, че усмивката й бе заразителна. Всичко това бе гарнирано с много упоритост, инат и вяра, че може да бъде всичко, което пожелае.

  За ужас на родителите си, приемането й в Мунгав не обозда буйния и нрав. Дори напротив, даде й крила, които й позволиха да се наслаждава на живота далеч от недоволните им погледи.

  Ясна Соколова, Ела Благоева, Верена Ерми and Янтар Вълчев харесват този пост.


   В момента е: Сря Май 22, 2024 4:45 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!