Български магически свят

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
2 posters

  Барс Сонмирович

  Барс Сонимрович
  Барс Сонимрович
  Ученик, шести курс, дом "Северен вятър"
  Ученик, шести курс, дом


  Галеони : Барс Сонмирович Coin10 50
  Ниво : Барс Сонмирович Untitl37
  Статистики :
  Барс Сонмирович Streng10 Сила: 4
  Барс Сонмирович Shield10 Издръжливост: 4
  Барс Сонмирович Brain10 Интелигентност: 2
  Барс Сонмирович Runnin10 Ловкост: 4
  Барс Сонмирович Magic-10 Магия: 2
  Барс Сонмирович Clover10 Късмет: 4

  Барс Сонмирович

  Писане by Барс Сонимрович Вто Яну 03, 2023 7:39 pm


  Барс Сонмирович 4fab4310


  Име: Барс Сонимрович

  Години:
  16
  Външен вид: Синеок, с кестенява коса(която се вее на свобода и му стига почти до раменете), не тежи повече от 52 килограма, висок 130 сантиметра, облечен почти винаги в черни дрехи.

  Характер: Барс не вярва на хората, просто така е научен от малък. Родителите му все повтарят, че животните са по - благонадеждни и единствено те заслужават любов. Може би и заради това най - добрите приятели на Барс са двадесет и една годишният ирбис Яра и по - малкият й брат Норбу.
  Всъщност младият Сонмирович не е никак лошо момче, винаги би помогнал на някого в нужда, но поради изключително редките му контакти с хора извън семейството няма понятие как се водят нормални взаимоотношения.

  История: Семейство Сонмирович е едно от най - старите български магъоснически семейства. Счита се, че първият човек от рода е Самуил Сонмирович, син на един от най - верните пълководци на цар Самуил, който в знак на признателността си към владетеля дава на сина си името на своя владетел. Не е ясно кога точно фамилията къса връзките си с немагическият свят и защо, но днес Пресиян Сонмирович, съпругата му Радина и синът им Барс живеят в едно забравено от Бога село в Родопите - Жерка. Възползвали се от това, че го няма на картата и много трудно човек би попаднал тук, Пресиян и Радина създават свой природен парк, където приютяват всякакви животни и се грижат за тях. Но не само от България, а от целия свят. Именно така се сдобиват с Яра и Норбу навремето - попадат на тях докато обикалят Хималаите. Яра лежи в локва кръв, а Норбу обикаля около нея нервно, сякаш не иска да я остави в последните й мигове.
  Пресиян и Радина оказват първа помощ на животното, след което се прибират с нея и брат й в Жерка и се надяват да се възстанови. Както и се случва.
  Днес селото за обикновеното око има апокалиптичен вид - обезлюдели и обрасли с бурени и трънаци къщи, а ако някой авантюрист все пак реши, че иска да се доближи до него, то няколко прости отблъскващи магии го карат да размисли.
  Реалността е обаче е съвсем различна. Къщите са съборени, буренаците изкоренени и на тяхно място се простира четириетажна къща, която е построена точно на входа на селцето, а зад нея започва раят за питомците на Сонмирович - освен Яра и Норбу, те се грижат още и за горилата Коко, трите лъва Ширу, Тай и Грей, яванският носорок Ена, четиричленно семейство планински горили и тигрите Кара и Дао.
  Барс помага на родителите си в грижата за всички тях, като това е и единственото му любимо занимание, което го разсейва от непрестанните напъни на майка му да го обучава вкъщи, докато дойде време за приемането му в "Мунгав"


  Пояснения:
  - може да се каже, че говори на езика на животните
  - правени са му демонстрации от малък в дулеринето, защото Пресиян много държи синът му е да е изкусен дуелист
  -през живота си не е имал взаимоотношения с други човешки същества извън семейството си


  Админ: Героят е архивиран поради продължителна неактивност на потребителя. Може да бъде върнат със съобщение от потребителя до администраторите. 
  Разказвачът
  Разказвачът
  Администратор на форума
  Администратор на форума


  Re: Барс Сонмирович

  Писане by Разказвачът Вто Яну 03, 2023 9:03 pm


  Одобрен! Разпреден в дом "Северен вятър".

   В момента е: Вто Май 21, 2024 1:15 pm

   Присъедини се към нашия Дискорд сървър!